Ja sabem qui l’ha dit més grossa

Totes 12Des de l’inici del conflicte educatiu un sector dels nostres polítics s’ha dedicat a menysprear, desprestigiar, insultar i dir autèntiques burrades sobre els docents i l’educació.

Aquí hem volgut que, entre tots poguéssiu” premiar” a aquella persona que l’hagi dita més grossa i hagi pixat fora de test.

És evident per a tothom que aquestes  12 perles, en lloc de cercar el consens i el diàleg, han servit per atiar un conflicte que requereix de seny i mesura. Només n’hem posat 12,  però n’hi havia moltes altres (com oblidar la proposta de parlar spanglish, per part d’en Nofre Ferrer? O l’afirmació de Guillem Estarellas de que la negociació és “com el Canal Plus, o tot o res”?).

Voldríem que els nostres dirigents deixassin de provocar la confrontació i el conflicte i que, fent la seva feina, cercassin punts d’acord i un espai comú de diàleg. Això només serà possible si reprenen la negociació de manera franca i honesta en lloc de cercar l’esgotament i el menysteniment del que no pensa com ells. Voldríem, en definitiva, que aquest premi, en lloc d’institucionalitzar-se, quedàs en una simple anècdota.

I ara, ja sense més preàmbuls, passam a oferir el resultats de les votacions.

Premi Fora des test 01I finalment la guanyadora del premi és:

JOANA MARIA CAMPS per: Trepitjant l’educació

Enhorabona a la guanyadora i esperem que faci tot el possible per aturar la vaga de dia 7 i retornar a les negociacions.

3 responses to “Ja sabem qui l’ha dit més grossa

  1. És indignant veure com en les èpoques que vivim encara hi hagi gent que dubti de la qualitat dels docents i veure com es tracta la nostra llengua comuna enlloc de dedicar-se a coses és urgents, com parar la diàspora de molts joves a lestranger…en fi.

    M'agrada

  2. Ho teníeu difícil, consellera, però heu guanyat estrepitjosament. Assaboriu el guardó abans no us faci el llit n’Estarellas.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s